Skip to content
Shwed Bistro & Brasserie
Shwed Bistro & BrasserieShwed Bistro & Brasserie
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Galeri
  • Menü
    • Menü-Bölüm-01
    • Menü-Bölüm-02
    • Menü-Bölüm-03
FacebookTwitterPinterestInstagram
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Galeri
  • Menü
    • Menü-Bölüm-01
    • Menü-Bölüm-02
    • Menü-Bölüm-03

Kebap İçin Püf Noktaları

You are here:
  1. Anasayfa
  2. Yemek
  3. Kebap İçin Püf Noktaları

Kebap, mangalda meşe kömüründe veya odun fırınında, ayrıca günümüzde LPG’de pişirilerek yenen et yemeklerine verilen isimdir. Kebap kelimesi Arapça’da “pişmiş, kızarmış” anlamına gelir. Bu yemeklerin çoğu ızgarada pişirilmiş olsa da, tas kebabı gibi sulu yemeklere de kebap denir.

Paylaş
Share with FacebookShare with TwitterShare with Google+Share with PinterestShare with LinkedIn

Post navigation

Go to Top